8. sep, 2018

Savner du sommeren?

Denne sommeren har vært fin med tanke på været og temperaturen her i Norge, i alle fall i sør😀!

Det er for mange litt tungt å tenke på at vi går inn i en mørkere periode av året, mens for andre kan denne perioden være den aller fineste.

Hva er det som gjør at vi tenker så forskjellig her?

Jo, jeg tror det handler om hvordan vi vinkler det.....

Hvis vi ser bakover, så vet vi at sommerferien er over, og det er et helt år til neste gang. Den varmeste tiden på året her i Norge er over, og vi har brukt opp mesteparten av fridagene vi har til rådighet i løpet av et år. Nå er det bare jula som kan toppe det, og det er mange måneder til jul! Farvel til de late dagene, med soling og bading, samværet med familien og gode venner 😥!

Hvis vi derimot ser framover, så er det for de fleste jula som kommer som den største "gulroten" på vinterhalvåret. Da kan vi igjen se fram til noen late dager og samvær med familie og gode venner, og god mat og drikke.

MEN hva med månedene som kommer i mellom der? Det danner seg for noen et vakuum, en "downperiode" eller enda verre en depresjon kan komme snikende...MEN (igjen), det er da det er ekstra viktig å ha fokus på å leve i "nuet". Hva kan du gjøre akkurat idag som blir til noe hyggelig og koselig?

Del denne siden