4. mar, 2018

Har jeg glemt å fortelle deg hva jeg jobber med?

Hei kjære venn ❤

Jeg har visst helt glemt å fortelle hvilket felt jeg jobber med, så det skal jeg fortelle deg nå; jeg jobber primært med utbrenthet.

Har du, som jeg, fått erfare hva det vil si å være utbrent, eller ha "møtt veggen"? Eller kjenner du at det nærmer seg en slik erkjennelse? Vet du kanskje ikke hvor grensa di går?

Dette strevde jeg med i mange år, ville være "snill og grei", og likte aldri å si nei 🤭. Og jeg ville jo at alle andre skulle ha det bra, så jeg tok ikke hensyn til hva jeg selv ville, ei heller var jeg bevisst på dette. Jeg fikk jo dekket de primære behovene mine som mat, søvn og kjærlighet.

I mange år kjørte jeg med "bremsene på", inntil jeg "heldigvis" fikk kyssesyken. Den satte meg helt ut av spill, og jeg måtte bruke måneder og år på å finne veien tilbake til et akseptabelt levesett. Når jeg skriver "heldigvis", så er det ikke for at kyssesyken i seg selv var noe godt for kroppen min, men den fikk meg til å stanse opp. 

Det var på den måten coaching dukket opp som et nyttig verktøy for meg, etter å ha prøvd mange andre måter for å komme meg på banen igjen.

Hvis du kjenner deg igjen i noe av dette, så skal du vite at det finnes en vei ut, garantert! Jeg trodde aldri det selv i min verste periode, var sikker på at jeg aldri kom til å finne tilbake til et lykkelig liv, men det gjorde jeg 🙂!