3. jan, 2021

Godt nyttår!

Godt nyttår, 2021!

Tenk at vi nå kan legge bak oss året 2020! Det betyr helt blanke ark for 2021, selv om utgangen av 2020 og inngangen til det nye året bød på en tragisk hendelse for mange i Gjerdrum.

Det ble et tøft år, både psykisk og fysisk, og vi er nok ikke helt i mål enda, hverken med Corona eller å finne alle etter raset i Gjerdrum, i skrivende stund.

Likevel vil jeg forsøke å peke på lyspunkt for tiden framover. Mannen min er veldig flink til det, selv i mørke tider, og det han minte meg på i dag, var blant annet at sola har snudd, og det betyr at vi går lysere tider i møte. Om det gjelder også i overført betydning vil bare tiden vise, men det ble sagt av Dronning Sonja i dag, etter å ha møtt noen av de evakuerte på Olavsgård hotell: «TA VARE PÅ ØYEBLIKKET VI HAR I DAG, HER OG NÅ, OG GJØR DET BESTE VI KAN UT AV DET».

Det er så lett å glemme, og selvsagt skal vi legge planer framover for dette året også, det er ikke bortkastet! Endringer skjer plutselig, og det kan like gjerne være positivt som negativt.

Men når de tunge tanker tar plass i hjernen din, og du blir usikker på framtiden, grip fatt i det som er positivt i dag! 

Ønsker dere alle et positivt 2021!